Projektovanje, nadzor i tehnički pregled objekta

Projektovanje porodičnih stambenih objekata, višeporodičnih stambenih zgrada, poslovnih i industrijskih objekata

Projektovanje porodičnih stambenih objekata, višeporodičnih stambenih zgrada, poslovnih i industrijskih objekata je multidisciplinarna aktivnost koja obuhvata planiranje i izradu sledećih projekata:

1. Idejnog rešenja
2. Idejnog projekta
3. Projekta za građevinsku dozvolu
4. Projekat za izvođenje
5. Projekat izvedenog objekta
6. Projekat uklanjanja objekata

U želji da se dobije što kvalitetnije rešenje mora se pokloniti maksimalna pažnja i posvećenost uz odgovarajuću stručnost i iskustvo arhitekte koje ni u jednom trenutku ne sme biti dovedeno u pitanje. Upravo su to parametri koji izdvajaju uspešne stručnjake u ovoj oblasti arhitekture kao i projektne biroe koji se u ovoj oblasti ističu.

Kompanija “Atelje Ilić” pruža uslugu projektovanja i izrade projektno-tehničke dokumentacije od početka planiranja pa sve do dobijanja građevinske dozvole neophodne za izgradnju stambenih objekata kuća i zgrada, kao i poslovnih i industrijskih objekata, kao vršenje tehničkog prijema objekata do dobijanja upotrebne dozvole neophodne za upis vlasništva na objektu u Katastru. Svi projekti se u potpunosti izrađuju po važećim propisima i zakonima Republike Srbije i svi su pokriveni validnom licencom stručnog lica.

Stručni nadzor

Pored toga možemo Vam ponuditi i pružanje stručnog nadzora nad izgradnjom objekata sastavljenog od stručnog tima koga čini diplomirani inženjer arhitekture, diplomirani inženjer građevine, kao i diplomirani inženjeri elektroinstalacija, mašinstva i tehnologije koji svojim bogatim višegodišnjim iskustvom u projektovanju i na gradilištu prate tok gradnje objekta čime klijent dobija apsolutnu sigurnost da će objekat biti izgrađen u skladu sa projektno-tehničkom dokumentacijom.

Tehnički pregled objekta

Tehnički pregled objekta se vrši po završetku objekta, odnosno dela objekta koji predstavlja tehničko-tehnološku celinu i može se kao takav samostalno koristiti. Ovim pregledom se kontroliše usklađenost izvedenih radova sa građevinskom dozvolom i tehničkom dokumentacijom na osnovu koje se objekat gradio, kao i sa tehničkim propisima i standardima koji se odnose na pojedine vrste radova, odnosno građevinskih proizvoda, opreme i postrojenja.

Višegodišnje iskustvo i reference su čvrst garant našeg kvaliteta. Naš projektni tim ima iskustvo u ovim oblastima projektovanja, nadzora i tehničkog pregleda objekata, čime vam omogućavamo da do završetka svog objekta dođete u veoma kratkom roku.

Za sva potrebna dopunska objašnjenja vezana za potrebnu dokumentaciju ili detalje obratite se našem timu profesionalaca, koji će Vam izaći u susret sa svim potrebnim savetima i informacijama.

Profesionalno, Pouzdano, Prijateljski