Tri kuće na povezanim parcelama na Lesnini

Cena

195.000€

Kvadratura

377m2

Sobnost

Tri kuće na Lesnini na tri povezane parcele ukupne površine 11,05a, sa izlazom na dve ulice.

Prva kuća je površine 168m2 i sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom i ostavom, kupatila, dnevnog boravka i četiri spacaće sobe. Kuća je od mešanog materijala, po podovima su parketi, stolarija je drvena, centralno grejanje na plin ili čvrsto gorivo.

Druga kuća je površine 94m2 i sastoji se od predsoblja, kupatila, kuhinje, ostave, degažmana i dve spavaće sobe. Građena je od mešanog materijala, stolarija je drvena, grejanje je na struju ili čvrsto gorivo.

Treća kuća je površine 115m2 i sastoji se od odvojene garsonjere u prizemlju koju sačinjavaju hodnik, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom i dnevnom sobom i spavaća soba. Ostatak kuće je iz dve etaže, u prizemlju su hodnik, dnevni boravak i kupatilo, a na spratu su galerija, kupatilo, ostava, kuhinja sa trpezarijom, veliki dnevni boravak i dve spavaće sobe. Građena je od čvrstog materijala, bavalit, stolarija je drvena, po podovima su parketi, centralno grejanje na plin, pelet ili čvrsto gorivo.

U sklopu ove tri kuće su i letnja kuhinja i sedam garaža ukupne površine 211m2. Sve uknjiženo 1/1. Pogodno i za kreditne kupce. Postoji mogućnost izgradnje stambeno-poslovnog objekta.

Za više informacija pozovite 060 588 3788

Provizija agencije: 1.5% od kupoprodajne cene.

podelite

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Galerija

Detalji o nekretnini