stambeni-krediti-2

izrada-energetskih-elaborata

Procene tržišnih vrednosti nekretnina

Procene tržišnih vrednosti nekretnina

Procena tržišne vrednosti nektretnina odnosno izrada elaborata o proceni vrednosti nekretnina nije samo čista računica već komplesan postupak gde se koristi posebna veština koju procenitelj (sudski veštak) mora da poseduje kako bi mogao koristeći različite metode objektivno odredio tržišnu cenu nekretnine. Procenitelj (sudski veštak) daje procenu nekretnine u sadašnjem trenutku, a ukoliko je to potrebno može se dati cena i u nekom trenutku u prošlosti. Pored tržišne vrednosti nekretnina naši sudski veštaci mogu Vam izračunati i građevinske vrednosti Vaših objekata.

U postupku procene veoma je važno da procenitelj bude objektivan bez ikakvih pritisaka sa strane, a sve u skladu sa profesionalnim i etičkim principima. Najbitnija aktivnost procenitelja (sudskog veštaka) u postupku procene tržišne vrednosti nekretnina je primena odgovarajućih metoda procene, a ponekad i kombinacija više metoda u zavisnosti od svrhe procene.

S obzirom da se naša firma „atelje &agencija ILIĆ“ bavi i posredovanjem u kupoprodaji nekretnina i arhitektonsko – građevinskim projektovanjem, takođe imamo zaposlenog stalnog sudskog veštaka iz oblasti građevinarstva, daje nam za pravo da se smatramo visoko kompetentnim za ovu vrstu posla.

Procene tržišne vrednosti nekretnina rade se u sledećim slučajevima:

  1. utvrđivanja tržišne vrednosti radi prodaje nekretnine
  2. radi upisivanja hipoteke prilikom dobijanja stambenog kredita od banke
  3. kod sudskih sporova

Sva pitanja i dodatne informacije možete dobiti na br. 023/562-497 ili 064/131-68-44 kao i na e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli