stambeni-krediti-2

izrada-energetskih-elaborata

Projektovanje stambenih objekata, stambenih zgrada,poslovnih i industrijskih objekata

Projektovanje stambenih objekata, stambenih zgrada, poslovnih i industrijskih objekata je multidisciplinarna aktivnost koja obuhvata planiranje,izradu skica,idejnog i glavnog projekta,kao i izvođačkog projekta.U želji da se dobije što kvalitetnije rešenje mora se pokloniti maksimalna pažnja i posvećenost uz odgovarajuću stručnost i iskustvo arhitekte koje ni u jednom trenutku ne sme biti dovedeno u pitanje.Upravo su to parametri koji izdvajaju uspešne stručnjake u ovoj oblasti arhitekture kao i projektne biroe koji se ovom oblašću bave.
Projektni biro „atelje & agencija  ILIĆ“ pruža usluge projektovanja , inženjeringa i izrade projektno-tehničke dokumentacije od početka pa sve do dobijanja građevinske dozvole neophodne za izgradnju stambenih objekata kuća i zgrada, kao i poslovnih i industrijskih objekata.Svi projekti se u potpunosti izrađuju po važećim propisima i zakonima Republike Srbije i svi su pokriveni validnom licencom stručnog lica.
Naša usluga obuhvata izradu:

  • Idejnog rešenja
  • Idejnog projekta
  • Glavnog projekta
  • Izvođačkog projekta
  • Projekta izvedenog stanja
  • Projekta enterijera
  • Tehničke  kontrole
  • Projekata zaštite od požara

Pored toga možemo Vam ponuditi i pružanje stručnog nadzora nad izgradnjom objekata sastavljenog od stručnog tima koga čini diplomirani  inženjer  arhitekture, diplomirani inženjer građevine, kao i diplomirani inženjeri elektroinstalacija, mašinstva i tehnologije koji svojim bogatim višegodišnjim iskustvom u projektovanju i na gradilištu  prate tok gradnje objekta čime klijent dobija apsolutnu sigurnost da će objekat biti izgrađen u skladu sa projektno-tehničkom  dokumentacijom .
Višegodišnje iskustvo i reference su čvrst garant našeg kvaliteta.Naš projektni biro ima iskustvo u ovoj oblasti projektovanja i omogućavamo Vam da do svog projekta dođete u veoma kratkom roku.
Sva pitanja i dodatne informacije možete dobiti na br. 023/562-497 ili 064/131-68-44 kao i na e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli