O nama

O-nama

Firma "agencija & atelje ILIĆ" je agencija za promet nekretnina gde se bavimo  posredovanjem u kupoprodaji nekretnina i arhitektonski projektni biro u okviru kojeg se bavimo arhitektonsko-građevinskim projektovanjem.

Agencija za nekretnine sa tradicijom

"Agencija & atelje ILIĆ" uspešno posluje od 1996 godine. Sedište firme se nalazi u Zrenjaninu u okviru tržnog centra koji se nalazi u vrlo atraktivnoj stambenoj zoni. Firma poseduje vlastiti poslovni prostor - kancelarijskog tipa, gde postoje uslovi za prijem klijenata, sastanke i poslovne pregovore sa investitorima.

Pored toga što se jedan deo posla obavlja u kancelariji veliki deo poslovnih aktivnosti obavlja se na terenu što podrazumeva razgledanje stambenih i poslovnih objekata koji su predmet prodaje ili procene-veštačenja, ili postoji potreba za njihovom rekonstrukcijom, rušenjem i izgradnjom novih objekata kao i odlazak na gradilište.  Takođe jedan deo poslovnih aktivnosti podrazumeva i saradnju sa Opštinskom upravom, Katastrom nepokretnosti, Poreskom upravom, Osnovnim sudom, Direkcijom za uzgradnju grada, Zavodom za zaštitu spomenika, kao i MUP-om sektorom za protiv požarnu zaštitu u cilju pribavljanja potrebne dokumentacije koja je neophodna za obavljanje svih delatnosti kojima se bavi naša firma.

Agencija se profesionalno bavi prodajom nekretnina 365 dana u godini, što znači da posao koji potencijalni klijent obavi jedan do par puta u životu mi radimo svakodnevno. Laiku izgleda da je to sve vrlo jednostavno, iako su u pitanju veliki iznosi za koje prosečan radni čovek radi celi život. Prilikom kupoprodaje potrebno je poznavati veliki broj zakona koji se često menjaju, te onda stvari postaju komplikovanije.

Usluge

Usluga agencije podrazumeva celokupni servis za potencijalnog kupca, od prvog kontakta, razgledanja nekretnine, saveta, do zaključenja kupoprodajnog ugovora, predaja potrebne dokumentacije Poreskoj upravi i uknjižbe nekretnine u Katastar nepokretnosti. Kupovina i ulaganje u nekretnine je kompleksan i rizičan posao koji iziskuje puno vremena i umešnosti, kako bi se taj posao obavio lako i bez rizika neophodno je angažovati agenciju, gde će zaposleni obaviti sav posao umesto klijenta. Zarada i sigurnost kroz ulaganja sa agencijom je zagarantovana. 

Prodaja nekretnina

Sama prodaja za vlasnika zna biti vrlo frustrirajuća i zahtevna i predstavlja ponekad vrlo težak teret na njegovim leđima uz ionako stresnu svakodnevicu. Kada vlasnik sam prodaje nekretninu veliki broj kupaca samo razgleda bez ikakvih namera za kupovinom, dok je agencija koja posreduje kod prodaje u situaciji da vrlo lako razotkrije takvog "šetača".

U "agencija & atelje ILIĆ" se pored kupoprodaje mogu rešiti svi administrativno - tehnički poslovi u vezi nekretnina:

  • projekti
  • građevinske dozvole
  • procene tržišne vrednosti nekretnina
  • veštačenja
  • adaptacije
  • projekti enterijera
  • stručni nadzor nad izgradnjom objekta
  • protiv požarna zaštita objekata

Zaposleni u agenciji

Firma ima tri stalno zaposlena radnika,od kojih su dvoje diplomirani inženjeri arhitekture koji se prvenstveno bave arhitektonsko-građevinskim projektovanjem i jednog diplomiranog ekonomistu - menadžera  prodaje koji  je  zadužen za organizaciju posredovanja u kupoprodaji nekretnina.
Pored ova tri stalno zaposlena radnika firma ima nekoliko honorarnih saradnika - agenata za nekretnine kao i drugih firmi koji predstavljaju spoljne saradnike koji učestvuju u izradi projekata (građevinskih konstrukcija, elektro-instalacija,vodovoda i kanalizacije) i advokatsku kancelariju, gde advokat rešava sve imovinsko - pravne poslove za potrebe ove firme.

Agencija za nekretnine posluje u skladu sa temeljnim etičkim načelima, čime se isključuju radnje koje bi mogle štetiti drugim agencijama.
Oči naše firme uprte su u budućnost. Naše dugogodišnje postojanje i iskustvo su nas poučili da se uvek prilagođavamo novim uslovima tržišta, da se uvek borimo za kvalitet naših usluga.Ovo vreme brzih promena ne dopušta kolebljivost.Ponekad moramo da budemo pomalo i vizionari i zato pravimo planove na vreme.

Kod nas možete dobiti sve potrebne informacije u vezi prodaje i projektovanja  Vaših objekata u najkraćem mogućem roku i rado ćemo Vam pomoći oko svih pitanja i nedoumica.

Kontakt

Sva pitanja i dodatne informacije možete dobiti na br.  023/562-497,  064/135-21-40,  064/131-68-44  kao  i  na  e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli